(1)

Stenkast

E-Book


Ludvig har Àntligen fÄtt sin pappa och Simone har fÄtt ett bok-café. Liv Àr den som hÀnger i luften och drömmer om att komma till sin mamma som Àr död. Lily som börjar leva pÄ riktigt bara nÄgot Är innan hon ska dö och inser att det finns en del att Ängra. Lisa splittras mellan krav som stÀlls och alkoholen som fÄr henne att hÀrda ut. Kvinnohemmet StjÀrnhus blir alltmer viktigt för utsatta kvinnor och barn samtidigt som hon glider lÀngre och lÀngre bort ifrÄn det, sig sjÀlv och dem hon Àlskar.

Georgi som kommer till Åland frĂ„n ett fattigt land i syfte att samla ihop pengar för en drĂ€gligare tillvaro men hittar nĂ„got annat som fĂ„ngar in honom i drömmar om ett annat liv.

En dag stÀlls allt pÄ sin spets. Mitt emellan sammanstrÄlande sjÀlar och starka vÀnskapsband bygger rÀdslan bo. Hatet strÀcker sig frÄn gatorna och in i det mest privata, och nÀr det som inte fÄr ske ÀndÄ hÀnder, var finns styrkan och handlingskraften dÄ?

Stenkast Àr den fristÄende uppföljningen till StjÀrnhus. En berÀttelse om svek, makt, maktlöshet och starka band i kÀrlekens namn.