(28)

Taivaanmerkit

Hörbuch und E-Book


Kirjallisuudentutkija Emman elÀmÀ vaikuttaa pÀÀllepÀin ihan mukiinmenevÀltÀ.

Emma on 35-vuotias, naimisissa Jarkon kanssa ja murrosikÀÀ lÀhestyvÀn Mallun Àiti. Jokin Emman elÀmÀssÀ kaipaa kuitenkin muutosta, ja Emma pÀÀttÀÀ antaa jÀnnittÀville vaihtoehtohoidoille mahdollisuuden. Auttaisiko rebirthing-terapia, hengellinen astrologia tai vetovoiman laki? Sukellus hörhöilyn maailmaan jÀttÀÀ Emmaan kyltymÀttömÀn tarpeen selvittÀÀ, mitÀ kaikkea kosmisen vÀrÀhtelyn taakse kÀtkeytyy.

TÀhtikarttojen tulkinnoilta ei sÀÀsty myöskÀÀn Jarkko, joka tekee töitÀ nÀyttelijÀnÀ. TÀmÀn hemaiseva kollega Melanie M aiheuttaa Emmassa epÀluuloja. Puoliso pitÀisi saada tajuamaan, ettÀ planeetat kertovat heidÀn suhdettaan uhkaavasta vaarasta!

Kun Emma kamppailee avioliittonsa, ja ennen kaikkea itsensÀ, kanssa, herÀÀ kysymys: miten saada perheen arki pyörimÀÀn, kun tÀhdet ovat vÀÀrÀssÀ asemassa, ja epÀluulot kalvavat mieltÀ? Kuinka monta kertaa itsensÀ tÀytyy luoda uudelleen, ettÀ saa elÀmÀnsÀ jÀrjestykseen?

Tiina Piilolan yksityiskohtia vilisevÀ, vauhdikas Taivaanmerkit tempaa mukaansa riemastuttavalle yhden naisen löytöretkelle itseensÀ ja elÀmÀÀnsÀ!