(0)

Toiveiden lapset

E-Book


Kolme paria, kolme unelmaa vanhemmuudesta.

Diana ja Andrew ovat oikea unelmapari, ja heillÀ on tÀydellinen elÀmÀ: he ovat rikkaita, menestyneitÀ ja heillÀ on paljon ystÀviÀ. Mutta lasta heillÀ ei ole. Ei, vaikka se on heidÀn suuri haaveensa.

Charlie haaveilee myös perheestÀ, mieluiten isosta sellaisesta, mutta hÀnen puolisonsa Barbie haluaa keskittyÀ uraansa. Vanhempansa menettÀnyt Charlie pelkÀÀ, ettei saa koskaan tulla itse isÀksi. Miksei Barbie ajattele hÀnen nÀkökulmaansa?

Pilar on nelikymppinen kun menee naimisiin kuusissakymmenissÀ olevan Bradin kanssa. Se herÀttÀÀ ystÀvien kesken hÀlinÀÀ, mutta vÀliÀkö sillÀ. Pilar ja Brad ovat onnellisia. Mutta sitten Pilar alkaa miettimÀÀn, haluaisiko hÀn sittenkin lapsen. Kaduttaako, jos hÀnestÀ ei koskaan tule ÀitiÀ?

Kolmen kalifornialaisen pariskunnan haaveet, pelot ja ilon aiheet kietoutuvat toisiinsa. Vanhemmuuden, lapsettomuuden ja perhe-elÀmÀn kysymyksiin löytyy erilaisia vastauksia, mutta tÀrkein kysymys on silti tÀmÀ: kantaako rakkaus lÀpi kaikkien vaikeuksien?

Danielle Steel (s. 1947) on yhdysvaltalainen kirjailija. HÀn on julkaissut useita bestselleriksi nousseita romaaneja, ja hÀnen tuotantoonsa kuuluu yli 180 teosta. Steelin teoksia on kÀÀnnetty useille kymmenille kielille ja myyty yli 800 miljoonaa kappaletta. Ennen kirjailijanuraansa Steel työskenteli mainostoimistossa.