(0)

Tordenskjold-klubben og The Hothoppers

E-Book


”’Men hvad?’ Rud sĂ„ forvirret pĂ„ guitaren. ’Kan du ogsĂ„ spille?’

Henrik truttede munden udad pĂ„ samme mĂ„de som Rud havde gjort, da han kom med smĂ„kagerne. ’Lidt kan man jo altid spille. Men jeg er selvfĂžlgelig ikke lige sĂ„ dygtig som Lis. Hun har jo spillet i flere Ă„r.’

’Har hun det?’ Rud sĂ„ fra den ene til den anden, og sĂ„ begyndte han at grine. ’Men
 men, venner. Det her er jo helt fantastisk. Hvordan har I kunnet skjule det for mig, Rud MĂžller himself. Rud MĂžller, den store manager, den stĂžrste manager i Nordeuropa.”

En dag tager Lis sin guitar med til et mÞde i Tordenskjold-klubben, og nu viser det sig, at bÄde hun og Henrik kan spille guitar, og Ulla er ogsÄ musikalsk. Rud foreslÄr, at de laver et band, hvor han er manager. Rud er sikker pÄ, det vil blive en succes, specielt hvis bandet kommer til at hedde Ruds Band. Den idé er Henrik imidlertid ikke sÄ meget for. Lyder Henriks Band ikke bedre, nÄr nu Rud slet ikke skal spille med?

”Tordenskjold-klubben og The Hothoppers” er en sjov historie om alt det spĂŠndende og alt det svĂŠre ved at starte et band – specielt nĂ„r ikke alle er lige musikalske og Rud og Henrik har det med at konkurrere med hinanden.

Bogen udkom fĂžrste gang i 1986 og er skrevet til bĂžrn fra 11 Ă„r og opefter.

Thorstein Thomsen (1950-2021) var en dansk forfatter, manuskriptforfatter og musiker. Som forfatter er han mest kendt for bĂžrnebogen ”Da Lotte blev usynlig”, som blev lavet til tv-serie pĂ„ DR. Thorstein Thomsen har vĂŠret medlem af bandet Charlatangruppen og har ogsĂ„ lavet musik til bĂžrn.