(30)

Treenaa kotona - 10, 20 tai 30 minuuttia

E-Book


Kohenna kuntoa, pudota painoa, kiinteydy tai hanki lihasta!

Innostu kotitreenistÀ huippusuositun personal trainer Anna Saivosalmen kanssa! Kirjan selkeÀt ja raikkaat kuvat ohjaavat oikeissa liiketekniikoissa ja innostavat treenaamaan usein ja missÀ tahansa: kotona, pihalla tai mökillÀ. Pikatreenit piristÀvÀt oloa ja tekevÀt liikuntahetkistÀ osan aktiivista arkea. Harjoitusohjelmien avulla saavutat tavoitteesi, olit sitten aloittelija tai kokenut liikkuja.

Kirja sisÀltÀÀ 26 kekseliÀstÀ treeniÀ, jotka innostavat liikkeelle, löytyi aikaa viisi minuuttia tai enemmÀn. Kirjasta löydÀt treenin jokaiselle pÀivÀlle ja jokaiseen tilanteeseen: voit treenata kehon omalla painolla tai hyödyntÀÀ kÀsipainoja, kahvakuulaa, keppiÀ, seinÀÀ tai jumppapalloa - villasukkia unohtamatta.

Anna Saivosalmi (s. 1978) on turkulainen lukion psykologian, uskonnon ja terveystiedon opettaja. HÀnen suhteensa liikuntaan on ollut aina intohimoinen. AikuisiÀllÀ hyvinvointivalmentajaksi ja personal traineriksi kouluttautunut, lapsiperhearkea elÀvÀ Anna työskentelee KeventÀjien valmentajana ja ohjaa yksilöitÀ ja ryhmiÀ kunto- ja ravintoasioissa. Anna kirjoittaa suosittua hyvinvointiaiheista blogia, ja Instagramissa hÀnen kekseliÀitÀ ja hauskoja kotitreenivideoitaan seuraavat tuhannet ihmiset.