(27)

Tubecon - Tubettajien kuka kukin on 2015

E-Book


HyvÀt naiset ja herrat, suomalaistubettajat a:sta ö:hön!

Dataa tubettajilta tubettajille, youtube-heimon raamattu, jota ilman on vaikea elÀÀ, kirja joka kertoo kaiken oleellisen yli kahdestasadasta tubettajasta Mentaalisavukkeesta Smokahontasiin. TekijÀt esittellÀÀn ja sisÀpiirin salaisuudet jaetaan, perusfaktojen lisÀksi tubettajat anatavat vastauksia mm. kysymyksiin, miksi tubetan, miten kanava on syntynyt ja mihin se on menossa, mitkÀ ovat omat suosikkikanavat tai -teokset ja mitkÀ asiat tai esikuvat vaikuttavat omaan vloggaamiseen. Jokainen esittely sisÀltÀÀ myös tiukkaa dataa kanavan synnystÀ, suosiosta ja kehityksestÀ. Ja jokaisen esittelyn yhteydessÀ on paikka nimikirjoitukselle, jonka voi metsÀstÀÀ suosikkitubettajaltaan. Tubettajien kuka kukin on pitÀÀ myös sisÀllÀÀn tiiviin "for dummies"-osion, josta saavat infonsa asiasta vÀhemmÀn tietÀvÀt, vanhemmat tai markkinavoimien edustajat.

TKKO on kirjaimellisesti teos tubettajalta tubettajille, sillÀ esittelyt kokoaa ja johdannon sisÀllön suunnittelee tarkkaan valittu tube-yhteisön jÀsen. Tyylilaji on siis uskollinen Youtube-taiteen ja -tekemisen hengelle. TKKOon kirja, jonka haluaa omistaa jokainen suomalaistubettaja ja tubettajan fani sekÀ heidÀn vanhempansa ja jota ilman yksikÀÀn median ammattilainen ei voi tulevaisuuttaan enÀÀ syksyn jÀlkeen suunnitella.

Tubecon on tubettajien itsensÀ jÀrjestÀmÀ perhetapahtuma, jossa tekijÀt pÀÀsevÀt tapaamaan toisiaan ja fanit fanittamiaan vloggaajia. Elokussa 2014 ensimmÀistÀ kertaa jÀrjestetty Tubecon kerÀsi Hartwall Arenalle yli 5000 vierasta.

Tubecon 2015 jÀrjestetÀÀn jÀlleen Hartwall Arenalla lauantaina 15.8.