(20)

Tuulisen saaren kirjakauppias

Hörbuch und E-Book


Koskettava ja elÀmÀnmakuinen romaani pikkukaupungin kirjakauppiaasta ja kohtalon oikuista.

A. J. Fikry on melkein nelikymmenvuotias, eikÀ elÀmÀssÀ ole kÀynyt niin kuin piti. HÀnen vaimonsa on kuollut kolarissa, yhdessÀ perustetulla kirjakaupalla menee huonommin kuin koskaan, ja hÀnen aarteensa, harvinainen E. A. Poen ensimmÀisen teoksen hyvÀkuntoinen laitos, on varastettu. Kirjatkaan eivÀt enÀÀ tuota iloa.

Sitten kaupan hyllyjen vÀlistÀ löytyy outo, elÀvÀ paketti. Odottamaton tapaus muuttaa hÀnen elÀmÀnsÀ, antaa hÀnelle mahdollisuuden aloittaa kaikki alusta. Muutoksen myötÀ ihmiset palaavat Fikryn elÀmÀÀn. YstÀvÀt, sukulaiset ja liiketuttavat; kylÀlÀiset, lukijat ja kirjailijat. Kirjat ja tarinat avautuvat taas Fikrylle, ja niiden avulla hÀn alkaa kirjoittaa tyttÀrelleen kirjettÀ, jossa hÀn hahmottelee elÀmÀn tarkoitusta.

Tuulisen saaren kirjakauppias on unohtumaton kertomus muutoksista ja uusista mahdollisuuksista, siitÀ, miksi luetaan ja miksi rakastetaan.

"VikkelÀ, piikikÀs ja tulisen tunteellinen. Riemastuttava kokemus jokaiselle, joka kokee kirjat itselleen lÀheisiksi." - Kirjakauppias, Salt Lake City.