(0)

Uppluckringen

Hörbuch


Det Àr oro i kosmos. GrÀnserna mellan de olika dimensionerna börjar luckras upp. Vad blir följderna nÀr vÀrldar som normalt Àr skilda frÄn varandra beblandas?

Cecilia Ängsljus Ă€r en vanlig kvinna med ett ovanligt jobb. Hon Ă€r medium och magiker. Cecilia har sin mottagning i Gamla stan i Stockholm dĂ€r hon tar emot sina klienter. Privat lever hon familjeliv med man, barn och barnbarn. Barnbarnen visar sig ocksĂ„ vara mediala och Cecilia trĂ€nar dem i smyg. PĂ„ en kongress arrangerad av Svenska Magi- och Mediumförbund det blir Cecilia, tillsammans med en mediumkollega och en kvantfysiker som forskar om StrĂ€ngteorin, erbjuden ett uppdrag: att hjĂ€lpa till att lösa konflikter i granndimensionen Plusettan. Uppdraget visar sig bli mer farofyllt Ă€n hon anat dĂ„ dimensionsuppluckringen medfört konsekvenser som ingen förutsett. Ett spĂ€nnande Ă€ventyr tar sin början! NĂ€rhelst och varhelst det sker en nedgĂ„ng i religion och andlig praktik stiger jag ner för att förinta fienden och Ă„terupprĂ€tta de andliga principerna. Jag Ă„terkommer millenium efter millenium. Fri översĂ€ttning frĂ„n: Bhagavad-Gita as it is av Sri Aurobindo.

Författaren, Lottie Wahlin, Àr sjÀlv verksam i medialt arbete som medium och lÀrare samt har en samhÀllsvetenskaplig bakgrund.