(0)

UPPLUCKRINGEN. Del 1 Plusettan

E-Book


Det Àr oro i kosmos. GrÀnserna mellan de olika dimensionerna börjar luckras upp. Vad blir följderna nÀr vÀrldar som normalt Àr skilda frÄn varandra beblandas?

Cecilia Ängsljus Ă€r en vanlig kvinna med ett ovanligt jobb. Hon Ă€r medium och magiker. Cecilia har sin mottagning i Gamla stan i Stockholm dĂ€r hon tar emot sina klienter. Privat lever hon familjeliv med man, barn och barnbarn. Barnbarnen visar sig ocksĂ„ vara mediala och Cecilia trĂ€nar dem i smyg.

PÄ en kongress arrangerad av Svenska Magi- och Mediumförbundet blir Cecilia, tillsammans med en mediurnkollega och en kvantfysisker som forskar om StrÀngteorin, erbjuden ett uppdrag: att hjÀlpa till att lösa konflikter i granndimensionen Plusettan. Uppdraget visar sig bli mer farofyllt Àn hon anat dÄ dimensionsuppluckringen medfört konsekvenser som ingen förutsett. Ett spÀnnande Àventyr tar sin början!

"NÀrhelst och varhelst det sker en nedgÄng i religion och andlig praktik stiger jag ner för att förinta fienden och ÄterupprÀtta de andliga principerna. Jag Äterkommer millenium efter millenium"

Fri översÀttning frÄn: Bhagavad-Gita as it is av Sri Aurobindo

Plusettan Àr del 1 i romanserien Uppluckringen. Författaren, Lottie Wahlin, Àr sjÀlv verksam i medialt arbete som medium och lÀrare samt har en samhÀllsvetenskaplig bakgrund.