(45)

Valitse myynnin kasvu: 10 kohdan polku kasvun johtamiseen

Hörbuch und E-Book


Pomo, vapaudu sankarimyyjÀn panttivankitilanteesta! TÀhÀn kiteytyy kirjamme ydinsanoma. MenestyksekÀs myyntityö ei ole supliikkimiehen fiilislaji, vaan aivan tavallisten ihmisten tekemÀÀ tiimityötÀ.

Yritysten on aika vapautua sankarimyyjistÀ ja tehdÀ aivan tavallisista ihmisistÀ voittava myyntitiimi, joka saa yrityksen kasvukÀyrÀt hipomaan kattoa. TÀmÀn kirjan kymmenen kohdan kÀytÀnnönlÀheinen ohjelma kertoo, kuinka se tehdÀÀn.

Suomi on tÀynnÀ pieniÀ ja keskisuuria yrityksiÀ, joiden kasvuluvut ovat vaatimattomia. TÀhÀn tarvitaan muutos! Yrityksen kasvu on pohjimmiltaan todella yksinkertaista. Liiketoiminnan tÀrkein tehtÀvÀ on hankkia ja pitÀÀ asiakas. Jos johtamasi yritys onnistuu siinÀ ja pystyy monistamaan onnistumistaan, yritys kasvaa.

YrityksillÀ on lÀhes kaikissa toiminnoissa selkeÀt ja yhteismitalliset prosessit. Työntekijöiden kehityskeskusteluita ei pidetÀ joka kerta eri tavalla eikÀ kÀnnykkÀÀ koota fiiliksen mukaan.

Myyntiin suhtaudutaan kuitenkin mystisenÀ taitona, jonka hallitsevat vain eeppiset huippumyyjÀt. Jos keskityt kouluttamaan huippumyyjiÀ, luovutat vallan yrityksesi menestymisestÀ muutamille yksilöille. He vievÀt osaamisen mennessÀÀn vaihtaessaan työpaikkaa paremman tarjouksen perÀssÀ.

Jussi Karppisella, Antti Paussulla ja Timo Sorrilla on kymmenien vuosien kokemus yrityselÀmÀstÀ. He ovat kokeneita yrityskonsultteja ja myynnin ammattilaisia, joiden työelÀmÀn intohimo on saada yritykset menestymÀÀn - eli kasvamaan kannattavasti.