(2)

Valkoliljan aika

E-Book


Sone on nuori orpalainen mies, joka menetti molemmat vanhempansa nuorena. Kahdeksanvuotiaana pikkupoikana hĂ€n pÀÀtti kuitenkin verikostaa isĂ€nsĂ€ kuoleman – onnistuneesti. SiitĂ€ lĂ€htien hĂ€n on kantanut mukanaan tunteettoman tappajan mainetta.

Kun Sone jĂ€ttÀÀ Vuorimaan taakseen ja saapuu Motun valtioon, hĂ€nellĂ€ on edessÀÀn uudenlainen elĂ€mĂ€. Valkoliljan suvun Temir on kehittĂ€nyt Motun valtiota entistĂ€ tasa-arvoisemmaksi paikaksi elÀÀ. Kaikki eivĂ€t kuitenkaan ole tyytyvĂ€isiĂ€ Temiriiin – ja hĂ€nen lapsensa Amir halutaan tappaa. Onnistuuko Sone suojelemaan Amiria heiltĂ€, jotka haluavat hĂ€net hengiltĂ€?

"Valkoliljan aika" on Taru ja Tarmo VÀyrysen jÀnnittÀvÀ fantasiaromaani. Se on toinen osa "Valkolilja"-sarjassa.

"Valkolilja" on lumoava fantasiasarja tÀynnÀ unohtumattomia henkilöhahmoja. Poliittisten juonittelujen ja taisteluiden lisÀksi mukana on myös aimo annos filosofiaa.

Taru (s.1944) ja Tarmo (s.1950) VÀyrynen ovat paitsi kirjailijoita, myös pariskunta. He ovat julkaisseet romaaneja niin yhdessÀ kuin erikseen. VÀyryset tunnetaan erityisesti lasten- ja nuortenkirjoista, kuten "Vuorileijonan varjo"-sarjasta.