(0)

Vargsagan: Vargkorset

E-Book


SextonÄrige Wille och fjortonÄrige Hugo, tvÄ bröder frÄn den lilla byn Horndal, Àr som andra tonÄringar med kÀrlekstrassel, starka vÀnskapsband och skoltrötthet - ett normalt tonÄrsliv dÀr inget oförutsett hÀnder.

Men ödet har andra planer och efter en skrÀckfylld mardröm fÄr Wille ett mÀrkligt halsband av sin mamma. Snart mÀrker han att tillvaron inte Àr vad den verkar vara och Hugo döljer en tung hemlighet för honom.

NÀr en ny kille börjar i Willes klass blir det upptakten till ett Àventyr som för Wille och Hugo, samt deras vÀnner Oscar och Lovisa, lÄngt bort frÄn deras hemby. FÀrden gÄr genom tÀtvuxna skogar och över vÀldiga berg, samtidigt som de jagas av demoniska varelser och illvilliga vÀsen. Deras vÀgvisare Àr en gÄtfull, talande varg som leder dem norrut mot fjÀlltrakterna vid norska grÀnsen.

-----

Det hÀr Àr berÀttelsen om Wille och hans bror Hugo, som en dag fÄr reda pÄ att de Àr gudar och mÄste lÀmna sitt hem i mÀnniskornas vÀrld för att ta sig till gudarnas boning i AsgÄrd. Det blir en intensiv jakt dÀr de jagas av ondskans vÀsen och mÄste samarbeta för att hÄlla sig vid liv tills de nÄr fram till tryggheten.

De mÄste konfrontera mörkret inom sig och deras vÀnskap sÀtts pÄ prov nÀr de stÀlls inför farliga beslut och skrÀckinjagande fiender, men de trÀffar ocksÄ nya vÀnner som visar att vÀnskap och kÀrlek Àr vÀrt att kÀmpa för.

En berÀttelse om Àventyr, magi, sorg och skrÀck - men ocksÄ humor, vÀnskap, kÀrlek och att fÄ vara den man Àr.