(1)

Wilmas Verden 4

E-Book


”Jeg spurgte Magnus, om vi skulle lése Karolines breve sammen.” Jeg tþvede et þjeblik. ”Og om han ville vére venner.”

Nanna stoppede brat. ”Hvad svarede han?”

Jeg viste hende min mobil og sms-trĂ„den. ”Hvad tror du, han mener?” TrĂ„den var ualmindeligt kort. Magnus og jeg havde stort set ikke skrevet sammen hele sidste Ă„r – kun lidt i starten. Der var billeder af Karolines breve, hans beskeder fra maj, hvor han skrev, at han savnede mig, og sĂ„ mit spĂžrgsmĂ„l, om vi kunne vĂŠre venner.

”Enten er han sur, eller sĂ„ mener han, at I ikke kan vĂŠre venner, fordi I er sĂ„ meget mere.”

”Tusind tak. Det havde jeg slet ikke regnet ud,” sagde jeg ironisk og puffede til hende, mens jeg grinte.

Wilma er tilbage i Aarhus og skal vÊnne sig til at vÊre hjemme igen. Hun skal begynde pÄ gymnasiet, og der gÄr Magnus ogsÄ. Kan de mon blive venner igen?

Karoline og Oskar er flygtet til Solvang, hvor de endnu en gang skal starte et nyt liv, og hun skal komme sig over skudsÄret. Solvang er en nybyggerby, der er etableret af danskere. Men hvad blev der af Greven?

Vi fÞlger Wilma og Karoline i fire bÞger, ét Är ad gangen. I fÞrste bog mÞdte vi Wilma i 8. klasse, og i anden bog gik hun i 9. klasse. I tredje bog var Wilma pÄ high school i USA, og her i fjerde bog er hun tilbage i Aarhus i 1. g.

Der er flettet to kÊrlighedshistorier ind i bÞgerne sammen med historiske begivenheder og min egen dybe lidenskab for bÄde ny og gammel litteratur.