Antiikkikurssi

Reihe ‱ 3 BĂŒcher

SydĂ€ntĂ€lĂ€mmittĂ€vĂ€n trilogian pÀÀtösosa eri-ikĂ€isistĂ€ ystĂ€vyksistĂ€ – ja tietenkin antiikista.

On kulunut neljÀ vuotta antiikkikurssista, jonka aikana kirjava joukko kurssilaisia löysi toisensa. Kurssilaisten elÀmÀ ei silti edelleenkÀÀn osoita rauhoittumisen merkkejÀ. SeitsemÀnkymppiset Kristina ja Per-Olof ryhtyvÀt kunnostamaan kunnianhimoisesti vanhaa autiotilaa. Per-Olof tuntuu kuitenkin salailevan jotain, joka tuntuu varjostavan ihanaa idylliÀ. Vai kuvitteleeko Kristina vain?

Marian ja Martinin elÀmÀ on saanut uuden kÀÀnteen heidÀn sisustusyrityksensÀ suosion myötÀ, ja pariskunnalla riittÀÀ ideoita. Peter ja Karl viettÀvÀt vakaata ja onnellista avioelÀmÀÀ, ja Peterin suureksi iloksi heistÀ tulee myös osa-aikaisia vanhempia. Taivaalle kasaantuu kuitenkin synkkiÀ pilviÀ, kun Peterin sisar löytÀÀ itselleen uuden kumppanin. Klara puolestaan saa ikÀvÀn yllÀtyksen, kun julma ex-mies Tobbe ilmestyy kuvioihin.

Antiikkitalo toipuville sydÀmille on Antiikkikurssi-trilogian kolmas ja viimeinen osa. HyvÀn mielen sarjan aikaisemmat osat ovat Antiikkikurssi eksyneille sydÀmille ja Antiikkikahvila kolhiintuneille sydÀmille.

Åsa HallengĂ„rd on ruotsalainen kirjailija ja opettaja, jonka ensimmĂ€inen romaani Antiikkikurssi eksyneille sydĂ€mille julkaistiin vuonna 2019.