(74)

Ad mortem

audiobook & e-book


En ung man med svÄra skottskador kastas ut ur en bil framför akutmottagningen pÄ GÀvle sjukhus. Inne i ett av traumarummen tar kirurglÀkaren Klara Andersson hand om mannen, som visar sig vara son till den ökÀnde gÀngledaren Salim Hassan.

NÄgra dagar senare kommer en vÄldtagen kvinna in till akutmottagningen. Kvinnan arbetar sjÀlv pÄ sjukhuset och Klara upptÀcker att det finns en obehaglig koppling mellan henne och kollegan, vilket fÄr Klara att bli pÄ sin vakt. Snart dras hon dessutom in i Salim Hassans vÀrld av vapen, skjutningar och vedergÀllning. Det dödliga vÄldet Àr pÄ vÀg att trappas upp i GÀvle, samtidigt som Klara inser att staden kan ha drabbats av en serievÄldtÀktsman som verkar ha nÄgonting med hennes eget förflutna att göra.

Ad mortem Àr den första delen i spÀnningsserien om kirurglÀkaren Klara Andersson som kÀmpar med att rÀdda liv i akutsalarna samtidigt som hon dras in i olika mystiska fall.

Serien utspelar sig i samma miljöer som deckarserien om ambulanssjuksköterskan Erik Sandström och Àr ett samarbete mellan Mikael Ressem och Ann-Charlotte Persson.


Narrator: Gunilla Leining
Duration: