(0)

Afgang 18.00 forsinket

audiobook & e-book


Det kan vÌre spildtid uden lige, nür man venter pü sit forsinkede tog. Men da 18.00-toget en dag er tyve minutter forsinket, begynder en kvinde at fortÌlle Adam Larck om sin far, som sprang ud foran et tog, men som hun alligevel mener, er i live. Den slags mÌrkvÌrdige historier vÌkker Larcks nysgerrighed, og den berygtede playboy sÌtter straks gang i sin egen undersøgelse. Den bringer ham pü sporet af büde nogle forsvundne millioner og en rÌkke mystiske dødsfald...

Orla Johansens krimiserie om Adam Larck omhandler den charmerende millionÌrplayboy, der agerer amatørdetektiv i sin fritid.

Orla Johansen (1912-1998) var en dansk journalist og forfatter, der primÌrt arbejdede med krimigenren; büde i sin journalistik og sit forfatterskab. Johansen udgav mere end et dusin skønlitterÌre vÌrker, og var blandt andet meget kendt for sin krimiserie med karaktererne Brecht og Olsen som hovedrolleindehavere. Orla Johansen fik sin litterÌre debut med krimien "Tusindfryd" (1970), som samtidig var det første bind i serien om Brecht og Olsen. Johansen skrev desuden flere af sine vÌrker under pseudonymerne Leslie Clyde, Ronald Terry og Sigurd Johnsen.