(956)

Afsporet

audiobook & e-book


Kriminalbetjent Thomas Ravnsholdt, kaldet Ravn, bliver sendt pü sygeorlov fra Station Citys specialenhed, efter hans kÌreste, Eva, er blevet brutalt myrdet under et hjemmerøveri. Fuld af selvbebrejdelse over Evas død har Ravn søgt tilflugt pü sin gamle motorbüd i Christianshavns kanal. Her bor han sammen med hunden Møffe, en aldrende engelsk bulldog med kroniske maveproblemer.

Ravn bliver revet ud af sin sorg, da en nÌr ven beder ham om hjÌlp til at finde en ung pige, der forsvandt sporløst et par ür tidligere. Efterforskningen tvinger Ravn tilbage mod sin gamle arbejdsplads og ned i den københavnske underverden. Her tyder alt pü, at pigen er blevet solgt til storforbryderen Slavros, som har et netvÌrk af bordeller i Europa. Da sporene efter hende fører mod Stockholm, til et sted mørkere end helvede, mü Ravn modvilligt drage af sted.

I et kapløb med tiden forsøger Ravn at finde ud af, om pigen stadig er i live. Men hans efterforskning kompliceres af den ukendte drabsmand, som i ürevis har hÌrget Stockholm. En sadist, der udstiller sine ofre pü byens skrotpladser, og som nu har udset sig sit nÌste offer.


Narrator: Thomas Gulstad
Duration: