(0)

Aldrig bag tremmer!

E-book


"En orangutang er sluppet ud af Schlamberts Zoo, en privatejet zoologisk have. Det er en ung han, som for et halvt ĂĽr siden kom til Danmark fra moderhaven i Hamborg.

Havens direktør har udlovet en dusør pü 100.000 kroner til den, der kan fange orangutangen og aflevere den tilbage til haven.

Orangutangen er ufarlig, bare man lader vÌre med at kalde den møgabe. Den er nemlig meget intelligent og kan forstü en hel del menneskeord. Derfor skal man tale pÌnt til den og lokke den med citroner."

Biffer er ved at kede sig ihjel, for hans forÌldre gider aldrig lave noget med ham. Da han ser en annonce i avisen om den forsvundne orangutang, beslutter han sig for at prøve at finde den. DesvÌrre er der ogsü andre, der leder efter den, og de er ikke nÌr sü gode mod dyr, som Biffer er!

"Aldrig bag tremmer!" er første del i "Mysteriet om menneskeaben" om Biffers forsøg pü at hjÌlpe orangutangen Bøffer. Bogen udkom første gang i 2011 og er skrevet i et letlÌseligt sprog til børn fra 9 ür og opefter.

Den danske forfatter Claes Johansen (f. 1957) debuterede i 1986 med "Frygtelige Vera og andre noveller". Sidenhen er det blevet til et vÌld af bøger, der strÌkker sig over genrer som børnebøger, historiske romaner, noveller, voksenbøger og romaner.