(168)

Alltid vid din sida

audiobook & e-book


Hösten 1940 rasar tyskarnas bombrÀder över London, men för Londons societetsfamiljer fortsÀtter de pÄkostade balerna. SjuttonÄriga Violet vill undvika ett frieri frÄn den förmögne men trÄkige Edward och smiter ivÀg till en fest tillsammans med kusinen Romy. Men kvÀllen slutar med en tragedi som förÀndrar allt dÄ Romy dödas i ett bombanfall.

NĂ€r ingen verkar förstĂ„ Violets sorg bestĂ€mmer hon sig för att radikalt byta riktning pĂ„ sitt liv. Kvinnorna behövs pĂ„ hemmafronten och Violet ser sin chans att ta vĂ€rvning i Women’s Land Army. Hon gör det under falskt namn och hamnar pĂ„ lantgodset Winterbourne. Violet fĂ„r uppleva kamratskap och kĂ€nslan av att stĂ„ pĂ„ egna ben. Men att dölja sin verkliga identitet visar sig vara svĂ„rare Ă€n hon hade trott. Och nĂ€r hon avslöjar att allt inte Ă€r som det verkar pĂ„ godset stĂ€lls hon inför ett svĂ„rt val.

Över sextio Ă„r senare försöker den unga journalisten Frankie nĂ€rma sig sin mormor Violet. Vad var det som hĂ€nde pĂ„ Winterbourne? Och varför har Violet i alla Ă„r tigit om sin tid i Women’s Land Army? Frankies efterforskningar leder henne till avslöjanden om missförhĂ„llanden, mod och kĂ€rlek mot alla odds.

Alltid vid din sida Àr en engagerande berÀttelse om vÀnskap och hemligheter i andra vÀrldskrigets skugga.


Narrator: Isabelle Moreau
Duration: