(39)

Arkitekten fra New York

audiobook & e-book


New York, 1865: Den nygifte Emily Warren Roebling Êrgrer sig, da hun og hendes mand sidder fast med fÊrgen over den frosne East River. Hvor er det godt, at byen endelig har godkendt opfÞrelsen af en hÊngebro. PÄ det tidspunkt aner Emily endnu ikke, at hun vil blive den, der skal fuldfÞre denne kolossale opgave. Hendes mand, chefingeniÞren pÄ Brooklyn Bridge, bliver alvorligt syg, og pÄ trods af stor modstand overtager Emily ledelsen af den enorme og farlige byggeplads. Hun vil vise sin elskede mand, at hun tror pÄ deres fÊlles drÞm. Og hun vil bevise for verden, at kvinder ogsÄ kan skabe undervÊrker.

’’Historiens enestĂ„ende kvinder’’ er en serie, som i romanform fortĂŠller om en rĂŠkke bemĂŠrkelsesvĂŠrdige kvinder, der – udover at vĂŠre enestĂ„ende pĂ„ hver deres omrĂ„de – har skabt historie, der inspirerer den dag i dag.

Om forfatteren:

Petra Hucke (f. 1978) bor i MĂŒnchen med sin mand og har et hoved fuld af ideer. Hun oversĂŠtter fra engelsk og fransk, elsker at lĂŠse islandske romaner, pĂ„ islandsk, arbejder som freelance-redaktĂžr og har udgivet romaner.


Narrator: Githa Lehrmann
Duration: