(0)

Arkitekterne: Nina Mathiesen fra COBE

audiobook


I dagens episode mĂžder Sophie Bech administrerende direktĂžr i COBE, Nina Mathiesen.

Der var en rigtig klog kvinde, der sagde til Nina:

"Hele COBE mÄ gerne vÊre lagt ned med stress, men du mÄ ikke." For Nina skal have 20% til at agere, nÄr der er noget, der gÄr galt, eller der opstÄr en krise, sÄ skal der vÊre nogen som har overskuddet til at hÄndtere det. Eller omvendt, nÄr der opstÄr en forretningsmulighed, sÄ skal der ogsÄ vÊre nogen, der har det overskud til at kunne gÄ ind i det og hive den mulighed hjem. "Det skal jeg minde mig selv om jÊvnligt, at jeg skal have det overskud i min hverdag, fordi alle dem, der arbejder her skal kunne stole pÄ, at hvis der er et eller andet, sÄ har jeg kapacitet til at lÞse det," siger Nina.

TOPKVINDER er en karrierepodcast for dig, der vil inspireres af kickass kvinder, der har taget en masse karrieremĂŠssige satsninger.

Sophie Bech graver de vigtige personlige beretninger frem om spÊndende karrierer fra kvinder rundt om i hele landet. Du vil hÞre om op- og nedture, fÄ skarpe karrierehacks, og forhÄbentlig skubber det til dig i din lyst til at bringe dig selv, og det du er, vil og kan ind i ligningen.

Sophie Bech (f. 1984) har studeret ved SDU og er cand.mag. i Medievidenskab. Hun stÄr blandt meget andet bag podcasten "Topkvinder".


Narrator: Sophie Bech
Duration: