(180)

Arvingen

audiobook & e-book


Natalia De la Grip er en af finansverdenens unge supertalenter. Som kvinde, fÞdt ind i overklassen, forventes hun ikke at arbejde, men Natalia har altid gÄet sine egne veje. Hun arbejder dedikeret og stenhÄrdt pÄ at nÄ sit ultimative mÄl: at fÄ sin far, patriarken, til at anerkende hendes kompetencer og tilbyde hende en velfortjent plads i familievirksomhedens bestyrelse.

David Hammer er en opkomling og kendt som finansverdenens bad boy. Han har arbejdet sig op fra bunden og er nu en af Sveriges rigeste venturekapitalister – og er lige dele beundret og berygtet. Han har lĂŠnge haft De la Grips familievirksomhed i kikkerten, og det gĂ„r hurtigt op for David, at den bedste mĂ„de at nĂ„ dem er via datteren Natalia.

Selv om en relation mellem dem er fuldstĂŠndig utĂŠnkelig, leder en frokost alligevel snart til en nat, ingen af dem kan glemme.

ARVINGEN er en spĂŠndende og velskrevet roman om hĂŠvn, magtkampe, intriger og mest af alt forbudt kĂŠrlighed.

ARVINGEN er fÞrste bind i en ny samtidsserie skrevet af Sveriges romancedronning nummer 1. Den fÞlges op af LØFTET.

Simona Ahrnstedt (fÞdt 1967) er svensk forfatter, psykolog og terapeut. Hendes bÞger har solgt mere end 300.000 eksemplarer alene i Sverige og udkommer pÄ mere end 15 sprog.