(3)

Barndomsvenner: Krydsklippede erindringer

audiobook & e-book


I de tidlige 60’ere tog vennerne livtag med skuespilkunsten og dannede et dengang meget omtalt makkerpar. For Ulf Pilgaard blev det starten pĂ„ en forrygende karriere, hvor han tidligt kom til at arbejde med folk som Preben Kaas, JĂžrgen Ryg og Dirch Passer. Siden fulgte revyer pĂ„ stribe og utallige roller pĂ„ film, tv og teatret. Ole Michelsen kvittede scenekunsten og rejste til Paris for at forfĂžlge sin interesse for film. Efter en voldsom sorg vendte han hjem igen til 17 Ă„r som Bogart-vĂŠrt og siden hen en ny tilvĂŠrelse som ĂŠdru alkoholiker.

NÊsten 60 Är efter deres fÞrste nik mÞdtes de to en sÞndag aften i Kastrup Lufthavn. Et halvt dÞgn senere satte de sig til rette pÄ en terrasse pÄ Mallorca for at fortÊlle om deres levede liv og mindes de mange fÊlles oplevelser. Det blev en rejse tilbage i erindringen, fuld af glÊder og sorger. I Barndomsvenner fÞlges smerte og munterhed hÄnd i hÄnd, og utallige anekdoter om levende og dÞde rammes ind af eksistentielle tanker og refleksioner.

Livet forstÄs baglÊns, men mÄ leves forlÊns. I Barndomsvenner hjÊlper Ulf Pilgaard og Ole Michelsen hinanden med at sÊtte ord pÄ, hvad det egentlig var, der foregik.