(0)

Begivenhedsledelse og handlekraft

E-book


At gü ind i begivenheden krÌver handlekraft. I en ledelsessammenhÌng er handlekraften altafgørende, for det er gennem den, at vi für de ting til at ske, som vi har sat os som mül. Det er lederens opgave at skabe en atmosfÌre af handlekraft og selv at inkorporere den. Handlekraften er det, der sÌtter alt i gang, og det, hvis vÌsen er at gøre det fÌrdigt.

Fordi ledelse handler om at bibringe andre sin anskuelse af tingene, gür resultatrig ledelse ud pü at kunne argumentere sagligt og at kunne overføre lidenskab og begejstring.

Ole Fogh Kirkeby tager i denne bog lÌseren med pü en rejse ind i begreberne begivenhed og handlekraft. Med den klassiske filosofi som forstüelsesramme skaber han et refleksionsrum for den leder, der vil arbejde seriøst med sin ledelsespraksis. Bogen afsluttes med en spørgeguide for coaching.

Ole Fogh Kirkeby er filosof, dr.phil. og professor ved CBS. Han er en af landets mest efterspurgte foredragsholdere inden for ledelsesfilosofi og har skrevet en lang rÌkke bøger i krydsfeltet mellem ledelsesteori og filosofi.

"Refleksion er en nødvendighed for moderne ledere, og Fogh Kirkebys greb med at sammenstille protreptik og coaching er vellykket."

- Lederne