(0)

Bill og Ben spiller poker

E-book


Jagten er gÄet ind pÄ nogle banditter, der bÄde har stjÄlet, lÞjet, bedraget og holdt en stakkels kvinde som gidsel. Det sidste blev dog for meget for de texanske helvedeshunde Bill og Ben og deres retfÊrdighedsfÞlelse. Nu skal slynglerne fanges, men det er lettere sagt end gjort og de to pistolmÊnd mÄ spille hÞjt spil og lÊgge ansigtet i de rette folder, hvis det skal lykkes.

"Bill og Ben" er en amerikansk westernserie skrevet af den berÞmte westernforfatter Leonard F. Meares under pseudonymet Marshall Grover. Serien fÞlger de to cowboys Bill og Ben pÄ deres utallige eventyr, der spÊnder over mere end hundrede bind. Klassisk og underholdende western til alle aldre.

Leonard F. Meares (1921-1993) var en kendt amerikansk forfatter, som af de fleste er bedre kendt under pseudonymet Marshall Grover. Han var kendt for sine utallige westerns og er en af de fĂ„ forfattere, der har skrevet mere end hundrede bĂžger – 746 for at vĂŠre helt prĂŠcis. Deriblandt er ogsĂ„ mere end hundrede bind i westernserien "Bill og Ben".