(15)

Born to run

audiobook & e-book


Bruce Springsteen fortÊller Êrligt om sin nÊsten 50 Är lange karriere i en stÊrk selvbiografi, der udgives pÄ den samme dag, 27. september, over hele verden.

Den ikoniske sanger og musiker Bruce Springsteen har i al hemmelighed skrevet pÄ sin selvbiografi de seneste syv Är. Han begyndte at arbejde pÄ den i 2009 efter at have optrÄdt med The E Street Band til Super Bowl.

I Born to Run beskriver han sin opvĂŠkst i Freehold i New Jersey imellem ”poesi, fare og mĂžrke”, som det, der har nĂŠret hans fantasi. Han fortĂŠller levende om sit stĂŠdige behov for at blive musiker – fra hans tidlige dage , hvor han var kongen over alle barmusikere i Asbury Park til dannelsen af The E Street Band. Med hudlĂžs ĂŠrlighed taler han ogsĂ„ for fĂžrste gang Ă„bent om de personlige kampe, der har inspireret ham til at skrive sine bedste sange og afslĂžrer, hvorfor sangen Born to Run har langt dybere selvbiografiske lag, end man tror.

”Det er noget underligt noget at skrive om sig selv”, skriver Bruce Springsteen i bogen.”Men i et projekt som dette har forfatteren givet léseren et lþfte om at vise, hvem han virkelig er. Det lþfte har jeg forsþgt at leve op til i denne bog”.

Og det er ikke bare tomme ord, at han her viser sig, som han er. Born to Run er en sjÊldent Êrlig og indsigtsfuld selvbiografi, hvor Bruce Springsteen ikke bare tager lÊseren med gennem sin ikoniske musikalske karriere, der strÊkker sig over nÊsten 50 Är. Men ogsÄ gennem en personlig historie fyldt med den form for kÊrlighed og svigt, tillid og usikkerhed, kampe og succes, som alle kan spejle sig i.


Narrator: Peter BĂžttger
Duration: