(0)

Børn, penge og investering - med Jacob Hvidberg Falkencrone

audiobook


Har du lavet en børneopsparing til dit barn? Hvis du har, er du allerede et skridt nærmere at sørge for dit barns fremtid. Men måske kan du gøre endnu mere for at sikre dit barn en god start på voksenlivet - med investering. Det kan lyde risikabelt, men med de rette forudsætninger kan du sammen med dit barn træffe de gode valg på dit barns penges vegne. Hør hvordan, når vært Anne Juel Jørgensen får besøg af investeringsspecialist hos Danske Bank Jacob Hvidberg Falkencrone.

Vært: Anne Juel Jørgensen

Gæst: Jacob Hvidberg Falkencrone

Klip og tilrettelæggelse: Karen Sigrid Jacobsen

Redaktør: Andreas Lindinger Saxild

Mere for 25-øren

På meget kort tid er vi gået fra et samfund med kontanter til et kontantløst samfund. Vi er alle sammen vant til at svinge plastikkortet, eller telefonen, når der skal betales, og det kan være svært at bedømme hvor mange penge man egentlig har til rådighed, når det er så nemt og gnidningsløst at bruge dem.

Så hvordan giver du dit barn et godt og sundt forhold til penge i et samfund uden fysiske penge?

Gennem samtale med ekspertkilder giver børne- og ungechef, Anne Juel Jørgensen, gode råd til hvordan du hjælper dit barn til at få godt og sundt forhold til penge, med konkrete redskaber som du kan bruge i din hverdag.

Anne Juel Jørgensen er Børn og unge chef hos Danske Bank og har udgivet bogen ‘Giv dit barn gode pengevaner'