(15)

De 10 sidste sekunder

audiobook & e-book


REGEL NUMMER ET: HOLD DIG I LIVE.

Sean Egan har arbejdet undercover de sidste ti Är og er vant til at leve pÄ kanten. For nylig har han infiltreret en af Londons farligste forbryderbander, og de har lige meddelt ham, at de vil have ham med pÄ et helt sÊrligt job: den dristige bortfÞrsel fra politiets varetÊgt af en seriemorder kendt under navnet Natteluskeren.

MORDEREN

Yderst voldelig, men meget intelligent. Natteluskeren har oparbejdet sit ry ved at torturere fem unge kvinder til dþde. Han blev arresteret aftenen fþr, men hévder, at han har et vandtét alibi for et af mordene og nogle meget vigtige oplysninger, der kan bevise hans uskyld – og som involverer en anden person.

POLITIKVINDEN

Kriminalassistent Tina Boyd har et sÊrligt instinkt for problemer og en fortid, der bliver ved med at hjemsÞge hende. Det var hende, der pÄgreb Natteluskeren. Nu er han blevet kidnappet, og det er hendes opgave at finde ham. Gerne hurtigt, for det stÄr klart, at nogle meget farlige mennesker Þnsker at lukke munden pÄ ham for altid.

En mand, en kvinde og en sadistisk morder. Mens de styrer mod en rÊdselsvÊkkende konfrontation er kun én ting sikker: de kommer alle til at kÊmpe hÄrdt, bare for at holde sig i live.

"Neglebidende 
 plottet twister oftere end en kongeboa pÄ speed." - The Times

"Endnu en tempofyldt og velskrevet thriller fra den opgÄende stjerne Kernick." - Daily Mirror

"En historie om en hésblésende jagt – hurtigkþrende og medrivende." - Literary Review

"Eksploderer i nonstop action, som nÊgter at sÊtte tempoet ned, fÞr historien nÊsten er slut. Hvor det sÄ gÄr endnu hurtigere." - Yorkshire Evening Post

"Levende, spÊndende og konstant overraskende. Farten tager aldrig af, denne bog har bÄde hjerte og masser af blodige scener." - Guardian


Narrator: Peter Carstens
Duration: