(4)

De vandt Vesten

E-book


De kom langs floden i hÞjtbelÊssede prÊrievogne, nogle pÄ hesteryg, andre pÄ gÄben. De var pÄ vej vestpÄ mod de store uudforskede vidder, hvor de ville finde lykken. Vi fÞlger blandt andre den rastlÞse cowboy Linus Rawlings, der har overlevet de stÞrste farer pÄ indianerterritorier, og Lilith Prescott, en klog og lidenskabelig pige, der stak af fra sin familie og faldt for en spillefugl. De og mange andre vandt Vesten!

Louis L‘Amours klassiker "De vandt Vesten" handler om et spéndende afsnit af USA's historie og blev filmatiseret i 1962.

Louis L‘Amour (1908-1988) var en af USA‘s mest populĂŠre storytellers med sine rĂ„ og underholdende fortĂŠllinger fra det vilde vesten. Louis L‘Amour skrev omkring 100 romaner, som alle strĂžg ind pĂ„ de amerikanske bestsellerlister. Louis L‘Amour voksede op i North Dakota og ville selv vĂŠre en trovĂŠrdig karakter i sit farverige western-univers. Hans store kĂŠrlighed til naturen og hans lĂžbende historiske research gav ham indsigt i og forstĂ„else for livets udfordringer i det barske nordamerikanske grĂŠnseland.