(6)

Den der tugter

audiobook & e-book


Bag murene i Vestre FĂŠngsel burde der herske lov og orden. Men det gĂžr der ikke. Langtfra. En fange findes dĂžd i sin celle. Han har hĂŠngt sig. En betjent stikkes ned pĂ„ gangen. Uhyggen spreder sig. BĂ„de blandt ansatte og indsatte. Ægteparret og kollegerne Bjarne og Sanne har svĂŠrt ved at slippe problemerne, nĂ„r de gĂ„r fra arbejde. Som tiden gĂ„r, rejser et spĂžrgsmĂ„l sig: Hvem er egentlig kriminelle i Vestre FĂŠngsel?

Dorthe Annette Hansen har tidligere arbejdet som fÊngselsfunktionÊr og overvagtmester i Vestre FÊngsel, hvor hun var chef for nogle af landets farligste indsatte. I 2004 blev hun under en afhÞring overfaldet af en fange og brÊkkede ryggen. Hun er i dag pensioneret og forfatter pÄ fuldtid. Dorthe Annette Hansen debuterede som forfatter i 2012 med spÊndingsromanen "Fristelsen".

ANMELDERNE SKREV

"Dorthe Annette Hansen skriver stramt og uden de store dikkedarer, og det virker godt. Hun formÄr med sit sprog at skabe en vedkommende, intens, dirrende, urolig og faretruende stemning, sÄ man hele tiden har fornemmelsen af, at nu sker der noget skelsÊttende og farligt (hvilket der ogsÄ gÞr)."

- www.vildmedkrimi.dk


Narrator: Tina Kruse Andersen
Duration: