(2)

Den lille guide til pension

audiobook


Med denne bog fÄr du en grundig introduktion til alt, hvad der er vÊrd at vide om pension. Hvordan du varetager den selv og fÄr mest muligt ud af dine penge. En god pensionsopsparing giver dig tryghed og frihed, og du fÄr flere muligheder for at fÄ opfyldt dine drÞmme, nÄr du forlader arbejdsmarkedet.

Pension kan vÊre svÊrt at finde ud af, og det er en stressfaktor for mange af os. Professionel pensionsrÄdgiver Pia Ottosen gennemgÄr i "Den lille guide til pension" emnet fra A-Z og beretter pÄ en informativ og lettilgÊngelig mÄde om alt, hvad du har brug for at vide om pensionsopsparing. Dit fremtidige jeg vil takke dig, hvis du investerer tid i at fÄ styr pÄ pensionsjunglen, inden det bliver for sent.

Pia Ottosen begyndte sit arbejdsliv i et stort pensionsselskab i 1991, og siden da har hun stiftet bekendtskab med det meste af branchen. Hun er uddannet fra Forsikringsakademiet og Finansforbundet og har suppleret sin uddannelse op via Finanssektorens Uddannelsescenter. I dag arbejder hun som pensionsrÄdgiver.


Narrator: Marie Mondrup
Duration: