(15)

Den med slavinden

audiobook


Hvis man dyrker BDSM, hvordan kan man sÄ som den submissive part gennemskue, om man bliver udsat for vold, eller om det er en del af BDSM'en? En krÊnker, der bruger BDSM som sit skalkeskjul, vil nok sige, at det bare er en del af pakken.

Tag godt imod min gÊst, der giver os et indblik i det ellers rimeligt lukkede BDSM-miljÞ, som hun har vÊret en del af i 15 Är. Hun har gennem mange Är fÞlt en stolthed ved det, men dÞjer i dag blandt andet med dÄrlig hukommelse og andre symptomer pÄ PTSD fra sin tid som slavinde.

Hvert Är udsÊttes mere end 100.000 danskere for psykisk vold. Volden kaldes ogsÄ usynlig vold, da den er svÊr at se. I denne podcast inviterer psykoterapeut Christina Copty modige gÊster i studiet, som deler deres erfaringer og oplevelser med psykisk vold, sÄ den kan blive synliggjort, og sÄ folk kan se, at de ikke er alene, og at der er hÄb forude.

Christina Copty (f. 1974) er psykoterapeut og forfatter med speciale i personlighedsforstyrrelser, herunder narcissisme og destruktive parforhold. Hun har selvsténdig praksis i Kþbenhavn, og derudover udbyder hun onlinekurser om den narcissistiske partner. I 2016 udkom hendes fþrste bog "Den svére kérlighed – om narcissisme parforhold" og i februar 2022 kom hendes anden bog "Partner, lþgner, elsker, krénker – om psykisk vold i parforholdet".