(121)

Den oskyldiga bedragerskan

audiobook & e-book


"Det Àr rappt och kul ... Johan Elfners författarskap Àr driftigt och underhÄllande, med en skarp blick för mÀnniskors karaktÀrsdrag." BTJ, Annette Larsson

"Jag vill skilja mig", hade Maria tÀnkt sÀga, men det blev: "Mera kaffe?"

SÄ börjar Den oskyldiga bedragerskan. Maria och Jan har varit gifta i mÄnga Är och nu rÀcker det, tycker Maria. Hon vill göra sig fri frÄn den sjÀlviske Jan och det instÀngda, ytliga liv de lever i London dÀr karriÀr och pengar styr. Hon har levt i skuggan av Jan tillrÀckligt lÀnge och Àr trött pÄ hans yviga liv med sprit och otrohet.

Jan har Ä sin sida Ädragit sig ekonomiska problem, och för att lösa detta planerar han en sista semester för dem till Alperna, en semester som slutar med förskrÀckelse. HÀrifrÄn utvecklas ett hÀndelseförlopp som tar oss till London och Portugals vilda kust och en kamp mellan liv och död pÄ yachten Portugals PÀrla.

Alla inblandade i Den oskyldiga bedragerskan har sin egen agenda och vrider pÄ sanningen, bryter mot lagen och gÄr över lik för sitt eget bÀsta. En rolig, sprudlande, vindlande och spÀnnande historia. Runt varje hörn hÀnder nya saker.

Första delen i en planerad serie om Maria Berg.

"FrÀcka kupper, storslagna miljöer, överraskande vÀndningar och massor av charm. Johan Elfner skriver med högt tempo och en rejÀl glimt i ögat. HÀr finns romanpersoner som jag vill följa lÀnge!"

– Ann Ljungberg

JOHAN ELFNER har Àven gett ut Monsterstationen: Kvart över dimman och Monsterstationen: Katinka och pesten för barn och ungdom pÄ Ordalaget Bokförlag samt vuxenromanen DödsÀsong pÄ annat förlag.


Narrator: Johan Elfner
Duration: