(63)

Den sidste boghandel i London

audiobook & e-book


Efter sin mors død ankommer Grace til London fra Drayton med høje forventninger til sit nye liv. Grace og veninden Viv drømmer om fest og farver og jobs i glamourøse stormagasiner. Men uden en anbefaling bliver det umuligt for Grace, som mü lede efter et andet arbejde.

Graces mors barndomsveninde, mrs. Weatherford, ĂĽbner sit hjem for de to unge kvinder, og hjĂŚlper Grace med et midlertidigt arbejde i den faldefĂŚrdige boghandel, Primrose Hill Books. Ejeren, mr. Evans, er en tvĂŚr, gammel mand, som ikke er let at imponere. Men som tiden gĂĽr, fĂĽr Grace mere ansvar og blod pĂĽ tanden, hjulpet pĂĽ vej af butikkens brogede kundeskare. Og i blandt dem, den flotte pilot, George Anderson.

Da London kommer under angreb, mĂĽ Grace trĂŚde i karakter og udvise mod og udholdenhed for at holde sammen pĂĽ sit nye lokalsamfund.

Madeline Martin er forfatter til en rÌkke romaner med stÌrke, kvindelige hovedpersoner. "Den sidste boghandel i London" er hendes første historiske roman. Hun bor i Florida med sin mand og deres to døtre.


Narrator: Katrine Bach
Duration: