(0)

Dyr i hus og have (bind 1)

E-book


Ingvald Lieberkind er kendt for sin kĂŠrlighed til dyrene og deres verden, og det er netop denne kĂŠrlighed, som kommer til udtryk i hans bog om dyr i hus og have.

Foruden spÊndende og oplysende tekststykker om det pÄgÊldende dyr, indeholder bogen en historie om hver af dyrene. Bogen tager sin lÊser med pÄ en sjov og lÊrerig rejse ind i dyrenes verden og fortÊller om alt lige fra geden og hesten til kalkunen og kÄlormen.

Dyr i hus og have er en todelt serie, der byder pÄ bÄde sjove og lÊrerige historier om forskellige dyr - lige fra katten til kÄlormen.

Ingvald Lieberkind (1897-1972), dansk forfatter og zoolog. Kendt for sin lidenskab for dyrenes verden, og han indledte zoologstudiet straks efter studentereksamen. Det fĂžrte til adskillige Ă„rs studier og samtidig en rĂŠkke bogudgivelser med netop dyrenes verden i fokus. Lieberkinds udgivelser spĂŠndte bredt, og bestod af alt lige fra bĂžrnebogen "Torsken og andre fortĂŠllinger" (1937) til det store populĂŠrvidenskabelige vĂŠrk "Dyrenes verden 1-12" (1937-1939).