(0)

Efter regn

E-book


NÀr Moa börjar sjunde klass faller allt samman runt henne. BÀsta vÀnnen Minna sviker, mamma gÄr in i en djup depression, samtidigt som hennes pappa knappt Àr hemma. Inte blir det lÀttare av att hon blir utfryst av klassens tjejgÀng i den nya skolan. Det ser ut som om mörkret Àr ogenomtrÀngligt, tills hon följer en stig genom skogen och hittar ett nergÄnget stall och en döende hÀst.

Kommer Moa att kunna rĂ€dda hĂ€sten? Är den ljushĂ„rige killen i stallet mer Ă€n en vĂ€n? Och Ă€r det verkligen sant att Gud kan göra allting nytt?

En bok om hÀstar, drömmar, kÀrlek och Gud ... och inte nödvÀndigtvis i den ordningen.

Med författarens ord:

“NĂ€r Gud började ge mig en allt större och större nöd för den brunhĂ„riga flickan pĂ„ busshĂ„llplatsen som alltid tycktes fyllas av Ă„ngest var morgon skolbussen kom, blev jag allt mer beslutsam. Jag skulle skriva en bok. En bok till alla de ungdomar i vĂ„rt land som lider av ensamhet och utfrysning. En bok till dem som ingen tycks se eller vilja veta av. För jag vet att smĂ€rtan som hugger i mitt hjĂ€rta nĂ€r jag ser de hĂ€r tjejerna Ă€r bara en liten, liten del av den smĂ€rta som fyller Guds hjĂ€rta nĂ€r han ser sina barn utfrysta och ignorerade. Det var inte sĂ„ han skapade dem. Han skapade dem till prinsessor i sitt kungarike och pĂ„ nĂ„got sĂ€tt mĂ„ste de fĂ„ reda pĂ„ det. Eftersom jag inte hittade en liknande bok till för att leda unga tjejer in i sin rĂ€tta identitet hos Fadern bestĂ€mde jag mig för att skriva den sjĂ€lv.”

Joanna Hjalmarsson har ett stort hjÀrta för hÀstar, friluftsliv och nationerna. Idag arbetar hon med den internationella missionsrörelsen Ungdom med Uppgift dÀr hon lÀrjungatrÀnar ungdomar med syftet för dem att lÀra kÀnna Gud och göra Honom kÀnd. Joannas stora lÀngtan och passion Àr att se unga tjejer upptÀcka och omfamna sin sanna identitet som djupt Àlskade kungadöttrar.

EPUB3: Reflowable