(2)

Elisabeth har testet LCHF

audiobook


Ifølge LCHF kuren vil din krops forbrÌnding Ìndre sig, hvis du spiser mindre kulhydrat og mere fedt, süledes at du gür fra primÌrt at forbrÌnde kulhydrat til at forbrÌnde kroppens fedt. Du skal altsü spise fedt for at forbrÌnde fedt, og sü für du ifølge kuren ogsü en større mÌthed og mere stabilt blodsukker. Det lyder jo vidunderligt, at du ved at spise fede oste, masser af smør, creme fraiche og olie skulle kunne opnü alt dÊt, sü det sÌtter vi os for at undersøge i FIT LIVINGs podcast. Elisabeth har testet kuren i tre uger. Hør, hvordan hendes krop og energiniveau har taget imod LCHF. Er det en kur, der dur ifølge Elisabeth, og vil hun holde fast i kostprincipperne? Derudover har vi inviteret adjunkt Pia Christensen, som forsker i fedmeforskningsgruppen, der er en del af Københavns Universitet og antropolog Bodil Just Christensen, der er akademisk medarbejder ved DTU Fødevareinstitut, i studiet for at høre, hvd de mener om LCHF kuren.

VĂŚrt: Sara Jin Smidt, FIT Living

Medvirkende: Pia Christensen og Bodil Just

Teknik: Sidsel Nørgaard

Musik: Theis Andersen

Produceret af Talk Town, Story House Egmont

Der findes et hav af slankekure, som giver deres bud pü, hvordan du kan gü ned i vÌgt. Men virker de? Magasinet FIT Living har testet forskellige kure. Hør her, hvordan det er güet, og fü eksperternes bud pü, om det er en kur, der dur.

VĂŚrt: Sara Jin Smidt

Medvirkende: Skiftende

Teknik: Sidsel Nørgaard

Musik: Theis Andersen

Produceret af Talk Town, Story House Egmont

Sara Jin Smidt (f. 1986) er forfatteren bag bloggen healthyskinnybitch.dk og chefredaktør pü magasinet Fit Living. Hun er cand.scient. i human ernÌring og har skrevet bøgerne 'Healthy Skinny Bitch' (2017) og 'Sund vs. slank' (2018).