(0)

En for alle

audiobook & e-book


En for alle er andet bind i John Nehms serie om storbonden Mads Klausen og de skÌbner, der omgiver ham i mellemkrigstidens Danmark. Sü snart bogen übnes springer alverdens skÌve og dog tidstypiske eksistenser frem fra siderne. Her er pÌdofile prÌster, praktiserende hekse, bistre bønder og vrede slagtersvende. Hver isÌr skildrer de de hürde vilkür, man büde pü landet og i byen stod overfor efter Første verdenskrig.

John Nehm (f. 1934) debuterede som forfatter i 1975. Han har siden skrevet en lang rÌkke romaner, noveller, digte, børne- og ungdomsbøger, samt skuespil. Romanerne Man gür ind ad en port og Stüsted søges dannede grundlag for Morten Arnfreds film Johnny Larsen og romanen De frigjorte blev i 1993 filmatiseret af Erik Clausen.

"Det er stadigvĂŚk en fed gang folkekomedie, men Nehm glemmer aldrig det medmenneskelige og socialrealistiske perspektiv i sin forrygende roman med et tilsyneladende ĂŚgte tidsbilled om Danmark i en brydningstid. For nu at gentage anmeldelsen fra i fjor: Det er en helvedes flot roman!"

-B.T.

Romaner fra landet og byen


Narrator: John Nehm

Duration: