(20)

En lek med elden

audiobook & e-book


NÀr lord Wynchingham förlorar en förmögenhet pÄ spel vet han inte vad han ska göra. Han har inga pengar att betala skulden med sÄ nÀr hans skyddsling Tina Croome kommer till honom med en plan har han inget annat val Àn att ge den ett försök. Med sina sista pengar köper han allt som Tina kan tÀnkas behöva för att nÀstla sig in bland Londons societet och finna sig en rik make som kan betala av lordens skulder. Det dröjer inte lÀnge förrÀn en lÀmplig man dyker upp, men mannen Àr frÄnstötande och Tina inser att hennes hjÀrta tillhör nÄgon annan. Vad ska hon ta sig till nu?

Cartlands böcker Àger rum i de finare engelska kretsarna och i exotiska miljöer. KÀrleken Àr hÀftig mellan de passionerade hjÀltarna och vackra hjÀltinnorna, men gÄng pÄ gÄng gÄr de igenom prövningar. Men Àkta kÀrlek Àr alltid starkast och det finns ingenting den inte kan besegra.

Barbara Cartland (1901-2000) Àr den mest produktiva författaren i det tjugonde Ärhundradet. Vi har över 650 böcker frÄn Cartlands romantiska hand. Hennes böcker Àr översatta till 38 sprÄk, och med över en miljard sÄlda exemplar kan det inte lÀngre finnas nÄgon tvekan om att Barbara Cartland Àr en av vÀrldens största romantiker.


Narrator: Monica Einarson
Duration: