(5)

En skjult gave

audiobook & e-book


Julia elsker sit job som kommunikationsrÄdgiver, og der er ogsÄ en lederstilling inden for rÊkkevidde, som Julia mere eller mindre er selvskrevet til at overtage. Men hendes liv tager en uventet drejning, da hun styrter pÄ cyklen pÄ vej til arbejde og bliver sygemeldt.

Julia isolerer sig i sin lejlighed, og det sidste, hun har lyst til, er at lukke nye mennesker ind i sit liv. Men da Agnes – en stĂŠdig og insisterende nabo – banker pĂ„ hendes dĂžr, gĂ„r der ikke lang tid, fĂžr hun er blevet en del af Julias liv. Alt er imidlertid ikke sĂ„ enkelt, som Agnes fĂ„r det til at lyde, og livet byder pĂ„ flere overraskelser, end Julia havde regnet med.

Hemmeligheder og gamle fortielser vil frem i lyset, og Julia mÄ én gang for alle gÞre op med sin fortid og det, hun er lÞbet fra sÄ lÊnge. Kan hun, sammen med Agnes, fÄ styr pÄ det kaos, hun har rodet sig ud i?

En skjult gave er en varm og tankevékkende roman om at blive tvunget ud i en forandring, der kan vise sig at vére den helt rigtige 


LÊserne pÄ Goodreads skriver:

”Jenny Fagerlund har gjort det igen! En utroligt fĂŠngslende og rĂžrende bog, som bĂ„de fik mig til at smile og grĂŠde.”

– Goodreads

”Jeg elsker Jennys bĂžger sĂ„ meget, og denne var ingen undtagelse. Agnes har fundet vej dybt ind i mit hjerte.”

– Goodreads

”Virkelig god og meget tankevékkende.”

– Goodreads

”En fantastisk bog, som udlĂžste bĂ„de grin, tĂ„rer og en fĂžlelse af lykke! Alt sammen i Ă©n bog! Livet er nu, og det skal vi udnytte!”

– Goodreads