(0)

Et stykke af en sky

E-book


"Et forsyn, der havde krydset forhündenvÌrende gener med et sü umuligt resultat som hendes, kunne kun vÌre udtryk for en sublim form for det groteske. Nür livet skulle give udtryk for sin højeste og mest udspekulerede trang til morbiditet gennem et uskyldigt, sagesløst vÌsen, som hun vel med rette kunne føle at vÌre, kunne det, i hvert fald ifølge hende selv, kun skyldes en iboende trang til ved sÌrlige lejligheder at afsløre blot og bar ondskab af en grad, hun nÌppe selv kunne sÌtte ord pü. Alt dette kunne Bonnie kun alt for tydeligt lÌse ved sit blotte spejlbillede. Hun var kort og godt grim."

"Et stykke af en sky" bestür af 14 noveller om angst og lidenskab, om kÌrlighed og afmagt, om desperation og forvandling i et nervespÌndt samfund fortalt med nÌrvÌr og prÌcision og indimellem med smü islyn af forløsende humor og vanvid.

Hans Peter Rolfsen er en dansk forfatter. Han bevÌger sig inden for mange forskellige genrer og har büde skrevet romaner, noveller, fagbøger samt en lang rÌkke børne- og ungdomsbøger.