(5)

Et stykke af tiden

audiobook & e-book


BERLIN, BOWIE OG BENN Q. HOLM - EN KÆRLIGHEDSHISTORIE

Berlin 1976. Ben ankommer for at lÊse et Är pÄ universitetet. Der er optÞjer, terrorisme, men ogsÄ en sÊr sÞvngÊngeragtig atmosfÊre i den opdelte by, som en lomme i tiden. Og sÄ er David Bowie flyttet dertil. Det bliver 12 mÄneder, der vender op og ned pÄ alt i Bens liv. Ikke mindst da han mÞder sit livs kÊrlighed, Sabine, i Murens skygge.

Et stykke af tiden er Benn Q. Holm i topform, en coming-of-age-historie, et portrÊt af en by pÄ et myteomspundet punkt i tiden og en kÊrlighedshistorie sÄ ren og smuk, som han aldrig har lavet den fÞr.

Benn Q. Holm (f. 1962) har skrevet 14 romaner siden debuten i 1994. Han brÞd igennem med Hafnia Punk (1998), der i dag stÄr som en nyklassiker om KÞbenhavn i 90'ere. StorvÊrket Album (2002) stÄr som et andet hÞjdepunkt, en ambitiÞs kollektivroman med episk fortÊllekraft, der skildrer Danmark igennem tre Ärtier fra 1970'erne og frem. I de senere Är har Benn Q. Holm i stigende grad vendt blikket bagud i historien, og Anden Verdenskrigs-romanen De dÞde og de levende (2016) blev en stor succes bÄde hos lÊsere og kritikere og introducerede forfatteren for et nyt publikum.


Narrator: Peter Pilegaard
Duration: