(255)

Ett stressfritt liv - Din guide till ett liv utan stress, press och oro.

audiobook


Tomas Lydahl & Dennis Westerberg, bÄda författare, förelÀsare och framstÄende experter inom omrÄdena mental hÀlsa och personligt ledarskap, samtalar om stress, press och oro.

Ljudboken pÄminner om Tomas och Dennis populÀra podcast (Tomas & Dennis podcast), med tiotusentals lyssnare varje vecka.

Ljudboken Ă€r en ”guidning till sinnesfrid som hĂ„ller i sig”. Det Ă€r nĂ€mligen fullt möjligt att ha lugn och ro i sinnet, trots att omstĂ€ndigheterna runtomkring kanske inte Ă€r de allra bĂ€sta.

Tomas och Dennis introducerar och förklarar tre nyupptÀckta och livsförÀndrande principer som ger oss mÀnniskor mer framgÄng och högre livskvalitet. I takt med att lyssnarens medvetenhet kring principerna ökar, vÀxer Àven vÀlmÄendet.

Bokens frĂ€msta syfte Ă€r att öka lyssnarens förstĂ„else kring hur vi mĂ€nniskor fungerar psykologiskt. Deltagaren fĂ„r lĂ€ra sig ett nytt sĂ€tt att förstÄ° och ”hantera” stress, nĂ„got som varken krĂ€ver specifika tekniker eller avancerade metoder.

LÄt dig dock inte luras av den lÀttsamma och smÄtt ironiska tonen. Inte heller av den breda skÄnska dialekten. Bortom all humor och kvickhet, finns nÀmligen ett viktigt och revolutionerande budskap.


Narrator: Kim Bergkvist
Duration: