(0)

Farligt krydstogt

audiobook & e-book


En Êldre dame forsvinder pÄ en Þ i Caribien. Det lokale politi er pÄ bar bund, men tilfÊldigvis er detektiv Henry Tibbet fra Scotland Yard pÄ ferie med sin kone Emmy i det caribiske Þhav. Tibbet tilbyder at hjÊlpe med efterforskningen, men det skal vise sig, at det ikke er helt ufarligt. Pludseligt hvirvles han ind i et kompliceret net af narkotikasmuglere og da han selv bliver kidnappet, stÄr Emmy tilbage og mÄ opklare sagen pÄ egen hÄnd.

Krimiserie om Scotland Yard-detektiven Henry Tibbet

Patricia Moyes (1923 - 2000) var en irsk forfatter. Hun har skrevet en lang rÊkke spÊndings- og kriminalromaner og er isÊr kendt for krimiserien om Inspector Henry Tibbett, hvoraf romanen "Hvem sÄ hende dÞ?" blev nomineret til en Edgar Allan Poe-pris i 1971.

FĂžr Moyes begyndte sin forfattergerning arbejdede hun i 1960’erne som personlig assistent for filmmanden Peter Ustinov, hvor hun var med til at skrive flere filmmanuskripter. Herefter blev hun ansat som redaktĂžrassistent pĂ„ britisk Vogue mens hun sidelĂžbende arbejdede som oversĂŠtter. Hun stĂ„r blandt andet bag oversĂŠttelsen af skuespillet "LĂ©ocadia", som blev opsat pĂ„ Broadway under titlen "Time Remembered" og efterfĂžlgende vandt adskillige Tony-priser.

Udover sine romaner til det voksne publikum har Moyes skrevet en rĂŠkke ungdoms- og bĂžrnebĂžger.


Narrator: Dianna Vangsaa
Duration: