(0)

FEIS FRISTELSER

E-book


Mona lÞber pÄ den sensuelle og fascinerende pige Fei, der omgÄende griber hende om hjerterÞdderne. Fei lÊrer Mona at leve og elske spontant, at vÊre lykkelig i Þjeblikkets nÊrhed og at miste angsten for at blive ledt ind pÄ fremmed terrÊn. Mona lader sig forfÞre og opdager hidtil ukendte sider af sig selv. Fei arbejder for et tvivlsomt marketingsfirma, hvis obskure salgsstrategier mere end én gang ender i mord, og som Mona snart bliver viklet ind i, og som sender hende til Barcelona og Hamburg. Efter en kort, stormende lykke fÞlger erkendelsen af, at venskaber nogle gange bygges op pÄ tynde ben, at de kan vÊre ensidige og meget hurtigt vendes til skuffelse.

Feis fristelser er fortsÊttelsen af Gelébarnet med den livslystne og rejseglade alenepige Mona, der egentlig har det bedst derhjemme i det vestjyske, hvorom man kunne pÄstÄ, at intet andet end vejret og generationerne Êndrer sig.

Uddrag af bogen

Mona betragtede Feis brune krop og kunne ikke lade vĂŠre med at beundre den og brysterne, der vippede under de voldsomme armbevĂŠgelser. Nu begyndte Fei at danse gennem stuen foran Mona, der ikke kunne holde op med at se.

”Respeto!” udbrþd Mona ved synet.

”Kom,” sagde Fei og strakte en hĂ„nd ud efter hende, da MTV pĂ„ tv i det samme prĂŠsenterede klassikeren ”Over my shoulder”, ”lad os danse!” Mona rejste sig. ”Jeg elsker den mand!” skrĂ„lede Fei og trak Mona ind til sig. De dansede de fem minutter og tre sekunder klippet varede. Fei nĂžgen og Mona i trusser og BH. Indimellem klaskede de en hĂ„nd pĂ„ deres baller og sang.

Om forfatteren

Ingeborg Vagt blev fÞdt pÄ den vestjyske sandjord i 1966, hvor hun nÞd en ubesvÊret barndom pÄ gaderne og markerne omkring NÊsbjerg. Ordet spillede tidligt en stor rolle i hendes liv, hvor hun snart opdagede, at inspiration hÊnger pÄ trÊerne, dirrer i luften og kÞrer med bussen. Hun er nu bosat som freelancer i Hamburg med sin familie, men har aldrig sluppet det vestjyske miljÞ, der altid finder en plads i fiktive sammenhÊnge. SÄledes har hun givet karakteren Mona liv her.

Udgivelser: sangtekster, teaterstykket Jagten pĂ„ julefreden, romanen GelĂ©barnet (tysk udgave: Das Geleekind), tidserindringerne Der var engang en barndom og Der var engang – 80’erne samt guiden Wie du nicht DĂ€nisch lernen solltest.