(0)

Fidalis vej

audiobook


En fantastisk spÌndende roman om den rygsÌkrejsende Nick, der sammen med sin kÌreste er pü tur gennem stammeomrüderne i Pakistan. Da hun omkommer, bliver han anklaget for at have myrdet hende. Det lykkes ham at flygte, og han begiver sig ind i Khasmir. Her møder han smugleren Fidali, der kender en hemmelig vej gennem bjergene. Nick kommer ind i den indiske del af Khasmir, hvor han møder den smukke Aysha i en idyllisk landsby. Her bliver han konfronteret med splittelsen mellem islam og vesten.

"'Fidalis' vej er en sÌrdeles spÌndende og medrivende fortÌlling fra et af verdens hotteste konfliktomrüder, Kashmir, det omstridte grÌnseland mellem Pakistan og Indien." ... "'Fidalis vej' er en sugende smuk fortÌlling med masser af spÌnding og dramatik. Der er krig og kÌrlighed, jalousi, svig og snigmord. Højdepunkterne i romanens slutning funkler af uhyggelig intensitet, psykologiske gys og forløsning." - Metroexpress

George Mastras (f. 1966) er en prisbelønnet, amerikansk forfatter, manuskriptforfatter og Tv-producent. George Mastras har vÌret manuskriptforfatter pü alle fem sÌsoner af den populÌre tv-serie "Breaking Bad". "Fidalis vej" er George Mastras' første roman.


Narrator: Paul Becker

Duration: