(1)

Flere dirrende desserter

E-book


ENDNU MERE BUDDING PÅ BORDET

Elsker du ogsĂ„ dirrende desserter? Har du lyst til at lave cremekunstvĂŠrker, der helt enkelt er bygget af ĂŠg, mĂŠlk, frugt og ïŹ‚Ăžde?

Danmarks buddingdronning, Marie Holm, tager i Flere dirrende desserter over hvor bestselleren Budding & andre dirrende desserter slap, og viser dig, hvordan du kan lave endnu ïŹ‚ere sjove, smukke og skĂŠlvende sager.

Buddingen er tilbage pÄ bordet, og det er tid til at tÊnke den engang glemte dessert ind i moderne rammer, lege med den og lÞfte den til uanede hÞjder. FÄ inspiration, viden, trin-for-trin-teknikker og helt nye opskrifter, som ikke er set fÞr.

MĂžd fx Brunsvigerbuddingen, Den marmorerede blĂ„bĂŠrbudding, Bananbuddingen med saltkaramel og cornïŹ‚akeknas, Dobbeltchokoladebuddingen og deres venner Creme randen, den lille Blancmange og den uimodstĂ„eligt smukke Kronjuvel dessert med frugtgelĂ© i alle farver.

Tag del i revolutionen og fyld ny creme pÄ gamle forme!

Dette er en ebog med sÄkaldt fixed layout. Den er velegnet til lÊsning pÄ lÊseapparater som tablets og smartphones. Den er uegnet til lÊsning pÄ Êldre eller mindre avancerede lÊseapparater.