(0)

Folkene fra Havet

audiobook


1200 f.v.t. er et vendepunkt i historien. De gamle stormagter i Middelhavsregionen gik til grunde og livet, som man havde kendt det, forsvandt. Midt i hele dette drama er gÄden om Folkene fra Havet. Et mystisk folk, der kom ud af det blÄ, plyndrede og hÊrgede, og forsvandt ligesÄ hurtigt som de var kommet. I denne uge dykker vi ned i gÄden om Folkene fra Havet. Hvem var de? Hvor kom de fra? Hvad ville de?

Velkommen til en historiepodcast om historie og arkÊologi. Lyt med, nÄr vi tager et nyt emne under kÊrlig behandling. VÊrterne er kultur- og socialhistorikeren Katrine og arkÊologen Marie, der tilsammen danner en dynamisk fortÊllerduo, som elsker at have det sjovt med historien.

Cover illustration: Arthur Balitskii/Shutterstock

Marie Brinch er uddannet cand.mag. i forhistorisk arkĂŠologi fra KĂžbenhavns Universitet og har arbejdet for blandt andet Nationalmuseet og Museum Lolland-Falster.

Katrine Stegmann er uddannet cand.mag. i kultur- og socialhistorie samt skuespil- og manuskriptforfatter fra Syddansk Universitet og har arbejdet for blandt andet Odense Bunkermuseum og Glud Museum i Østjylland.

Sammen har de skabt Katrine og Maries Historiepodcast.