(26)

Forbryderfaget

audiobook & e-book


Da Operation Kirurgisk Indgreb, en politiaktion, der skal fange colombianske narkohandlere i at sÊlge et stort parti kokain til undercover-betjente pÄ et hotel i Heathrow, gÄr frygteligt galt, falder mistanken hurtigt pÄ en af de involverede betjente: Stegs Jenner. Men Stegs er ingen almindelig undercover-betjent. Som lidt af en enspÊnder med en rÊkke disciplinÊre anmÊrkninger har han altid levet pÄ kanten. Da hans nÊre ven er dÞd i en skudepisode, beslutter han nu at gÄ selv.

Ind kommer kriminalassistent John Gallan og hans partner, kriminalassistent Tina Boyd, en del af afdelingen for alvorlig kriminalitet, der undersĂžger mordet pĂ„ den tidligere gangster og omvendte informant Slanke Robbie O’Brien. Slanke Robbie hjalp Gallan og Boyd med at arrangere operationen og er nu ogsĂ„ dĂžd, skudt sammen med sin mor i sin almennyttige lejlighed i Islington, mens begivenhederne i Heathrow fandt sted. Samtidig arbejder Stegs Jenner ud fra sin egen dagsorden og udvikler en plan, han har tĂŠnkt pĂ„ meget lĂŠnge. HĂŠvn, beslutter han, er en ret, der helst skal nydes meget, meget kold. Men er han den mand, politiet er ude efter?

Mens Gallan, Boyd og kriminalbetjent Asif Malik bevÊger sig stadig tÊttere pÄ ham, der var ansvarlig for skyderiet i Heathrow, afdÊkker de en morderisk sammensvÊrgelse, der vil fÞre dem ind i midten af Londons mest berygtede forbryderbander. Hvad de ikke kan vide, er, at de ogsÄ har begivet sig ud pÄ en kollisionskurs, der vil lede en af dem lige ind i fjendens sigtekorn.

“Simon Kernick er adrenalinkickets ubestridte mester.” - PETER JAMES

“Simon Kernick er en af de mest pĂ„lidelige leverandĂžrer af pĂ„-kanten-af-stolen-thrillere 
 Et adrenalinsus, der overgĂ„r den kraftigste hjertemedicin.” - SUNDAY EXPRESS

“En thriller i hþjt tempo, hvor dþdstallet stiger i takt med spéndingsniveauet.” – SUNDAY MIRROR

“Simon Kernick formĂ„r at gĂžre historien bedre gennem friske forandringer og afslĂžringer til rette tid 
 Han er stadig en af de mest konsekvent spĂŠndende og opfindsomme forfattere pĂ„ sit felt.” – FINANCIAL TIMES

"Thriller-mester Simon Kernicks bþger kan léses uafhéngigt af serien og er altid vérd at samle op. Hans seneste er ingen undtagelse.” – SUNDAY SPORT


Narrator: Peter Carstens
Duration: