(0)

Forbudt

audiobook & e-book


"Hun følte den samme mathed i ryggen igen, nür hun tÌnkte pü, at hun skulle konfirmeres sammen med verdens flotteste fyr. De skulle mødes hver dag, og sammen skulle de lÌse om Jesus og hans brødre, og de skulle bede aftenbøn sammen. Hun vil sikkert komme til at smøre marmelade pü fingrene og bide sig selv i hünden ved morgenbordet, mens han stod ved siden af og fnisede ad hende."

Johanna og Karl-Ludvig møder hinanden pü en konfirmationslejr for kristne unge. De forelsker sig i hinanden og oplever sammen 'den første gang' og alt det andet kÌrligheden bringer med sig af glÌde, smerte, ømhed og tvivl - alt det, som kan føles forbudt.

"Forbudt" efterfølges af bogen "Tilladt", der følger Johanna og Karl-Ludvig halvandet ür efter deres første møde.

Den svenske forfatter Hans-Eric Hellberg (f. 1927) har skrevet en lang rÌkke børne- og ungdomsbøger. Da han var barn, blev han trÌt af altid at lÌse børnebøger om helte, der finder skjulte skatte og besejrer fjender, og han besluttede sig for selv at skrive de bøger, han ville have lyst til at lÌse, da han var barn. Hans-Eric Hellbergs bøger handler ofte om halvstore børn og om det svÌre sted, de befinder sig, mellem at vÌre barn og voksen, og de tanker og følelser, børn gennemgür, mens de vokser op.

Elvira Birgitta Holm (f. 1945) er en svensk forfatter og journalist. Hun stür bag en lang rÌkke bøger og har blandt andet skrevet ungdomsbøgerne "Forbudt" og "Tilladt" sammen med den svenske forfatter Hans-Eric Hellberg


Narrator: Tacha Elung
Duration: